08-580 801 30 info@egloo.se

Vi har blivit nominerade till Ernst & Youngs Entrepreneur Of The Year 2013!

Så här säger Ernst & Young:

“Entreprenören har starka tillväxtambitioner, högt ställda mål och ser möjligheter där andra ser hinder.

Egloo är förebilder för nästa generations entreprenörer genom att de har ett stort driv och vågar satsa på det de tror på. De trodde att de kunde driva ett företag bättre än deras tidigare arbetsgivare och tog chansen att starta något eget. De har också en otrolig passion för det de gör och det är också något som kommer inspirera nästa generations entreprenörer.

Dessutom arbetar de väldigt hårt, under det första året extremt hårt, vilket också kommer inspirera framtidens entreprenörer och visa dem att det krävs ett hårt jobb för att få igång något. Men också att det ofta är värt besväret.

Egloo är också ett föredöme genom det sätt de behandlar sin personal på och försöker få medarbetarna att ta för sig och ta eget ansvar. Om personalen mår bra mår företaget bra och det är Egloo ett bevis på.

De har starka tillväxtambitioner, högt ställda mål och ser möjligheter där andra ser hinder.”

Vi är stolta att vara nominerade i en av världens största entreprenörstävlingar där juryn består av flera välkända näringslivsprofiler och superentreprenörer. Nu håller vi tummarna och hoppas på vidare avancemang i tävlingen.