08-580 801 30 info@egloo.se

Vi på Egloo är glada att meddela att vi numera är ny partner till Nimbus Data i Sverige.

Har ni lösningar som kräver så hög I/O-prestanda att traditionella diskbaserade lagringssystem inte räcker till? Då är Nimbus Data något för er. Vår nya partner har lösningar för att accelerera I/O-prestanda mångfalt jämfört med traditionella disklösningar. Den ersätter inte ditt vanliga disksystem utan kompletterar detta för specifika system och applikationer.

Exakt var och när I/O-acceleration passar bäst varierar. Givetvis är det, ni som kan era applikationer och system, som vet detta bäst. Därför vill vi gärna träffa er för att bättre förstå just era behov, så välkommen att höra av er för att boka en tid för möte. Vi hoppas ovanstående låter intressant och återkommer inom kort med mer information.