Jonas Åström och David Tapper Master ASE-certifierade

Jonas Åström och David Tapper Master ASE-certifierade

Nyligen tog två av våra medarbetare, Jonas Åström och David Tapper, Master ASE-certifieringar, det finaste man kan ha.

HP Master Accredited Solutions Expert (Master ASE) visar att du har nått toppen inom ExpertOne-certifieringar. Att uppnå denna certifiering innebär att du har stora tekniska färdigheter i avancerade företagslösningar i kombination med IT-affärsmannaskap. Det talar om att du kan anpassa IT-lösningar till en organisations finansiella och affärsmässiga mål. Det försäkrar också att du kan designa och implementera komplexa lösningar – från förslag till driftsättning – genom att använda hela bredden av tekniska funktioner i HP-portföljen. Dessutom signalerar certifieringen att du är väl insatt i öppna standarder som är anpassningsbara till alla datacentermiljöer.

Vi säger grattis till Jonas och David och är stolta över deras prestation!

HP Master ASE

Gör din röst hörd!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>