08-580 801 30 info@egloo.se

Nyligen tog två av våra medarbetare, Jonas Åström och David Tapper, Master ASE-certifieringar, det finaste man kan ha.

HP Master Accredited Solutions Expert (Master ASE) visar att du har nått toppen inom ExpertOne-certifieringar. Att uppnå denna certifiering innebär att du har stora tekniska färdigheter i avancerade företagslösningar i kombination med IT-affärsmannaskap. Det talar om att du kan anpassa IT-lösningar till en organisations finansiella och affärsmässiga mål. Det försäkrar också att du kan designa och implementera komplexa lösningar – från förslag till driftsättning – genom att använda hela bredden av tekniska funktioner i HP-portföljen. Dessutom signalerar certifieringen att du är väl insatt i öppna standarder som är anpassningsbara till alla datacentermiljöer.

Vi säger grattis till Jonas och David och är stolta över deras prestation!

HP Master ASE