08-580 801 30 info@egloo.se

Nu när julen står för dörren och året närmar sig sitt slut, är det dags att reflektera över året som gått och dra upp riktlinjerna för nästa. Vi hoppas att du haft ett bra och utvecklande år.

På Egloo har vi haft ett spännande och givande år som bjudit på många fina minnen. Vi har fortsatt arbetet med att utveckla IT-miljöerna hos kunder vi haft sedan länge, och även fått stifta bekantskap med flera nya kunder och partners. Vi vill tacka för dessa samarbeten och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans under 2014.

Istället för att dela ut julklappar till våra kunder blir årets julgåva för vår del blir ett bidrag till Team Rynkeby, ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Pengarna som Team Rynkeby samlar in i varje enskilt land doneras till den lokala barncancerorganisationen i respektive land. I Sverige går de insamlade medlen till Barncancerfonden. Vi på Egloo tycker att det är ett fantastiskt projekt som vi vill visa vårt stöd för.

Läs gärna mer om Team Rynkeby här.

Slutligen vill vi önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Ta tillfället i akt att koppla av och njuta tillsammans med dina nära och kära. Själva ser vi fram emot ledigheten och hoppas också på en vit jul så att vi kan bygga oss den traditionsenliga igloon.