08-580 801 30 info@egloo.se

Egloo har nyligen implementerat Arcserve hos Söderenergi som tidigare hade Backup Exec som backuplösning. Söderenergi är mycket nöjda med sin nya lösning som både är lätthanterlig och innehåller allt som behövs för att företagets data ska ha maximalt skydd – backup, disaster recovery och arkivering.

Ett bevis på att Arcserve är bäst i klassen när det gäller backup är att tekniken vunnit flera priser. Bland annat har Arcserve vunnit titlarna “Best of VMworld” när det gäller disaster recovery och backup för virtualiserade miljöer samt “Best virtualisation and disaster recovery project” och “Best in Show” för sitt “MK:Smart city infrastructure project” i den prestigefulla VMworld Awards.

Vill ni också säkra er data med marknadens bästa backupteknologi? Välkommen att kontakta oss på Egloo!

Läs mer om Arcserve på arcserve.com