08-580 801 30 info@egloo.se
Vi vill informera er om utvecklingen på Egloo. Rickard Ekström som har haft VD-rollen i bolaget de senaste åren har valt att ta nästa steg i sin personliga utveckling och arbetskarriär. Rickard lämnar därför rollen som VD för Egloo System AB per den 26:e september 2016. Styrelsen vill, på det starkaste sätt, tacka Rickard för hans insatser i bolaget. Som en av grundarna har han sedan starten 2008 varit delaktig i att etablera affärsområden samt utveckla bolaget till där vi står idag. Vi önskar Rickard all lycka i hans nya utmaningar! Som ny VD för Egloo System AB har styrelsen utsett Kenneth Steinholtz. Kenneth har verkat i bolaget som ansvarig för affärsutveckling sedan 1 år. Han har 30 års branscherfarenhet från olika positioner hos ett antal större IT-aktörer. Kenneth har bl a hjälpt Dustin förflytta varumärket från traditionell webbhandel till att proaktivt stötta kunderna med infrastrukturlösningar. Styrelsen anser att hans erfarenheter och kompetenser kommer till stor nytta för vår framtida utveckling och tillväxt. Egloo System AB befinner sig under tillväxt, i en ekonomiskt stabil situation, med mycket starka kundrelationer. Vi ser mycket positivt på framtiden. För mer information, kontakta Kenneth Steinholtz, VD, kenneth.steinholtz@egloo.se, 0735-19 71 14 Kjell Myräng, vice VD, kjell.myrang@egloo.se, 0735-19 71 03