08-580 801 30 info@egloo.se

Egloos Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur och varför vi samlar in information om dig, hur vi skyddar dem och vilka rättigheter du har. Om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Personuppgifter

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

När du blir kund hos oss

När du blir kund/användare hos oss registrerar vi information om dig i våra system. Om du lämnar uppgifter om en annan person som ska få access till våra system måste du först se till att ha ett godkännande från den personen för behandling av personuppgifterna enligt dessa villkor.

Information om dig (persondata) som vi samlar in och behandlar

Ändamål Kategorier av personuppgifter Laglig grund Lagringsperiod
Köp och leverans av produkt/tjänst Namn
E-post
Telefonnummer
IP-nummer
Fullgörande av avtal och rättslig förpliktelse. Vi behöver dina uppgifter för att skicka orderbekräftelse samt leverera och fakturera det du har beställt på ett säkert sätt när du gör en beställning på vår webshop eller använder någon av våra funktionstjänster. Max 12 mån efter avslutad relation. Dock lagrar vi information kring transaktioner enligt bokföringslagen i upp till 10 år.
Kundservice Namn
E-post
Telefonnummer
Fullgörande av avtal.  Fullgörande av avtal. För att kunna ge dig som kund hos oss en personlig, proffsig och snabb service behöver vi rätt information om dig. Efter avslutat ärende.
Nyhetsbrev E-post Samtycke. Vi vill gärna prata med dig för att t ex berätta om vad vi eller våra samarbetspartners erbjuder, vad som händer hos oss på Egloo eller bjuda in dig till våra evenemang. Du kan när som helst avbryta prenumerationen på nyhetsbrev från oss genom att klicka på ”Avregistrera mig” i sidfoten (finns i alla nyhetsbrev).
Undersökningar E-post Berättigat intresse. För att vi ska kunna utveckla vårt erbjudande till dig behöver vi ibland veta vad du tycker om oss. Max 12 mån.
Evenemang Namn
E-post
Telefonnummer
Foton
Film
Samtycke och berättigat intresse. När du anmäler dig till något av våra evenemang behöver vi uppgifter om dig som du själv registrerar när du anmäler dig. Under själva evenemanget kan det komma att tas bilder samt filmas.  Max 12 mån efter avslutat evenemang tas all information om dig bort, förutom ev foton och filmer som sparas tills vidare.
Användning av våra webbplatser Namn
E-post
Telefonnummer
IP-nummer
Berättigat intresse. När du surfar på någon av våra webbplaster listade nedan kan vi samla in statistik om ditt användande av våra sidor;
www.egloo.se
insikter.egloo.se
Om du fyller i ett formulär samlas den informationen i våra system. Vi länkar ibland till andra sidor hos tredje part som har sina egna integritetsbestämmelser, vilket vi inte kan ta ansvar för.
Max 26 mån.

Dataskydd

Vi vidtar alla rimliga tekniska, administrativa och fysiska åtgärder för att hindra förlust, missbruk eller ändring av dina personuppgifter. Vi har infört en rad säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter när du lägger en order eller mailar till oss. Vi lagrar inte personnummer eller kreditkortsnummer någonstans i våra system. Vi varken säljer, handlar med eller överlåter dina personuppgifter på annat sätt till någon utomstående part. Dock kan vi lämna ut dina uppgifter till tredje parter som hjälper oss bedriva vår affärsverksamhet, leverera de varor du beställer eller ge dig service, så länge dessa parter går med på att hålla uppgifterna hemliga och skyddade. Om lagen kräver det, eller vid misstanke om brott, kan vi dock lämna ut dina uppgifter.

Cookies

Cookies är små filer som en webbplats eller tjänsteleverantör skickar till hårddisken på din dator genom webbläsaren (om du tillåter det) och som gör att webbplatsen känner igen din webbläsare och kan hämta upp och komma ihåg viss information.

Användning av cookies

Vi använder cookies för att sammanställa statistik om trafiken och kommunikationen på webbplatsen för att kunna erbjuda bättre användarupplevelser och verktyg i framtiden. Vi kan avtala med tredjeparts tjänsteleverantörer att hjälpa oss att få en bättre bild av besökarna på webbplatsen. Dessa tjänsteleverantörer har inte tillåtelse att använda den information de samlar in för vår räkning till något annat än att hjälpa oss bedriva och förbättra vår affärsverksamhet. De flesta webbläsare ger dig möjlighet att avvisa cookies. Att blockera cookies gör dock att användbarheten hos webbplatsen försämras. På www.egloo.se kan du välja att acceptera cookies eller göra inställningar om det i din webbläsare.

Dina rättigheter

Du kan när som helst (gratis en gång om året) begära information om de personuppgifter vi har om dig genom att maila din begäran till info@egloo.se. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Dock kan vi in inte radera dina uppgifter om det skulle finnas ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss genom att maila till info@egloo.se.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din verksamhet?

Kontakta oss idag!