08-580 801 30 info@egloo.se

Karriär

Välkommen till oss

Vår verksamhet är byggd med kunden i fokus där nyckeln till framgång ligger i lagarbete. Det är våra kunniga medarbetare som gör Egloo framgångsrikt, och vi är ständigt på jakt efter medarbetare som vill vara med i ett starkt team med gemensamt högt satta mål.

Hos oss behöver man ta ansvar och vara flexibel för att tycka om vår fartfyllda och föränderliga vardag. Vårt dynamiska arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter är belöningen som gör att våra medarbetare växer.

Trots vår djupa kompetens har vi en ödmjuk profil och det är viktigt för oss att stötta varandra och våra kunder. Vår organisation är platt och alla idéer välkomnas och tas om hand.

Vi finns i Solna och leverera rådgivning, produkter och tjänster kring IT-infrastruktur. Oavsett din yrkesroll är Egloo en plats att trivas på, och vi tycker det är roligt och utvecklande att gå till jobbet.

Engagerade medarbetare

När du går med i Egloo-teamet kommer du att inspireras av kollegor som förkroppsligar den drivkraft, innovation och optimism som gör oss till de vi är. Vi har hög integritet och våra kunder litar på oss.

Som experter är och vi alltid nyfikna på att försöka hitta nya tillvägagångssätt, nya vägar och nya idéer. Vi är fast beslutna att göra vårt bästa för de företag som behöver våra produkter och tjänster.

Tillsammans nyttjar vi vår passion för IT för att uppnå våra mål och göra skillnad.

Är du den vi söker?