08-580 801 30 info@egloo.se

Konsultation

Med oss kan du prata helhet

Att modernisera och effektivisera är idag självklart men det innebär även att det är många delar i en investering som måste fattas beslut om. Förutom ren hårdvara och prestanda måste man ta kontroll över funktionaliteten med mjukvara. Dessutom behöver man ha en plan för hur man skall hantera och underhålla miljön. – Men bara lugn, våra specialister hjälper dig ta ett helhetsgrepp.

Dra nytta av vårt nätverk!

Tack vare vårt nära och väletablerade samarbete med ledande tillverkare inom server, lagring och nätverk kan vi rådgiva kring hela din miljö. Som kund till oss kan du också dra full nytta av att vi står i ständig kontakt och har kunskap kring tillverkare som Dell, HP, NetApp, IBM, Microsoft, VMware, Cisco, DataCore, Trend Micro, Sophos, med flera.

Vad du får

För att du ska få en lösning som verkligen uppnår det som är avsett skräddarsyr vi lösningen efter din verksamhets behov och förväntningar. Du kan även få hjälp med installation och implementering, driftsättning samt förvaltningsfasen. Som ledande aktör inom infrastruktur för mindre, medelstora och något större företag har vi tillsammans med våra kunder utvecklat en infrastrukturprocess som kapar faktiska kostnader och kortar tiden för införandet.

Referenser

3 – Effektivare hantering av arbetsplatsen med klientvirtualisering.

Söderenergi – Maximalt skydd med lätthanterlig och komplett backuplösning.

Svea Ekonomi – Snabbare tillväxt och kontinuerlig drift med ny lagringslösning.

Acne Studios – Tryggare drift med infrastrukturstjänster från Egloo.

Vill du veta mer om hur våra specialister kan hjälpa dig?