08-580 801 30 info@egloo.se

Om oss

Med kunden i fokus

Vi på Egloo kan IT och vet hur viktigt det är för att er verksamhet ska fungera smidigt. IT är inte bara ett stöd till verksamheten, utan många gånger vad som driver den framåt. Därför har vi satsat på att erbjuda våra kunder kompletta infrastrukturlösningar i datacentret med den flexibilitet och det nära samarbete som krävs.

För att kunna arbeta med och ta ansvar för verksamhetskritiska IT är kunskap någonting vi aldrig kompromissar med. Därför har vi satsat på djup framför bredd och valt att i första hand fokusera på tjänster i datahallen. Vi arbetar med virtualisering, nätverk, backup och lagring och erbjuder både tjänster, produkter och kompletta systemlösningar – allt beroende på vilket behov verksamheten har. Och ingen kund är för stor eller för liten för oss.

Samtliga våra konsulter är välutbildade specialister med lång erfarenhet och djup kunskap inom sina respektive specialistområden. De vidareutbildar sig ständigt för att alltid vara uppdaterade på de senaste teknikerna i branschen och kunna leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder.

Förutom kunskap bygger våra lösningar alltid på erfarenhet och vi komplicerar inte i onödan. Vem som helst kan krångla till saker – utmaningen ligger i att göra dem så enkla som möjligt. Enkelhet är därför ett av våra viktigaste ledord tillsammans med flexibilitet och personligt engagemang. Ett exempel på vårt engagemang är att vi alltid har en säljansvarig och en tekniskt ansvarig för våra kunder. För er betyder det trygghet då det är samma personer som lär känna era utmaningar både ur företagsekonomiskt och tekniskt perspektiv.

 

 

Ett samarbete med oss bygger också på långsiktighet. Vi vill arbeta nära tillsammans med er och fungera som en strategisk partner under lång tid framöver. Bli en partner som känner er utan och innan och levererar infrastrukturlösningar som driver verksamheten framåt.

{

Vår vision

Vi ska tillföra högt affärsvärde och vara våra kunders mest uppskattade partner inom IT-infrastruktur.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa just er med er verksamhetskritiska IT?

Därför startade vi egloo

Det hela började 2008 då sex kollegor i IT-branschen, med tillsammans över 100 års branscherfarenhet, kände att det var någonting som fattades på marknaden. Det behövdes ett företag med fokus på infrastrukturlösningar i datahallen, ett företag som satte stort värde på flexibilitet och personligt engagemang i sitt arbete.

Under alla våra år i branschen hade vi märkt att IT-miljön utvecklats till ett ytterst verksamhetskritiskt område för såväl små som stora företag och organisationer. Samtidigt hade återförsäljare och integratörer som arbetar med detta växt sig stora och blivit en del av en större och trög organisation.

Frågan vi därför ställde oss var om dessa återförsäljare och integratörer hade den flexibilitet, närvaro och engagemang som vi förstod skulle krävas för den alltmer verksamhetskritiska IT-funktionen?

Svaret blev att det fanns en viktig lucka att fylla och Egloo såg snart dagens ljus. Företaget har sedan dess växt och utvecklats mer och mer och vi ser med spänning fram emot framtiden. Vi är idag ett etablerat IT-bolag med välutvecklade samarbeten med både kunder, återförsäljare och leverantörer. Just samarbetet – tillsammans med ett starkt fokus – har varit en viktig nyckel till framgång. Var och en ska helt enkelt göra det de är bäst på. Och tillsammans samarbetar vi!

Våra partners

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din verksamhet?