Referenser

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

Uppdrag: Bygga en säker dubblerad IT-infrastrukturmiljö

Resultat: Svea Ekonomi har en mycket känslig IT-miljö och det är viktigt för deras verksamhet – som i det närmaste är en bank – att IT fungerar tillförlitligt 24x7x365.

Egloo fick i uppdrag att designa och leverera detta avancerade projekt som består av lagring, servrar och backup i separata externa datahallar. Miljön är både virtualiserad (VMware) och HW-baserad (HP-UX). Lösningen backas upp med ett proaktivt avtal där Egloo är med och stöttar lösningen när den är i drift.

Hedemora kommun

Hedemora kommun

Uppdrag: Anpassa IT-infrastrukturen för kommunala verksamhetskrav

Resultat: Egloo hjälper Hedemora kommun att anpassa IT-infrastrukturen efter bästa pris och prestanda och mot deras SLA-krav mot verksamheten. Miljön består av virtualiserade servrar mot delad lagring och uppgraderas och anpassas med en tät dialog mellan Hedemoras IT-avdelning och Egloos konsulter.

 

3 Skandinavien

3 Skandinavien

Uppdrag: Egloo partner när mobiloperatören 3 Skandinavien säkrade nätövervakningen med virtuell klientmiljö

Resultat: När mobiloperatören 3 Skandinavien skulle uppgradera utrustningen i sitt Network Operations Center (NOC) valde de att gå från stationära arbetsstationer till en virtuell klientmiljö baserad på VMware Horizon View. Med Egloo som partner.

3 Skandinavien är nöjda med resultatet. Så här säger Christoffer Andla på 3:

”Övergången var helt smärtfri. Jag är imponerad av hur smidigt det gick.”

Läs mer om projektet hos VMware »

Småföretagarnas A-kassa

Småföretagarnas A-kassa

Uppdrag: Ett flertal uppgraderingar av både hårdvara och mjukvara samt vidareutveckling av klient- och servermiljöerna.

Resultat: Egloo planerade och genomförde uppgraderingarna samt driftsatte nya funktioner på ett mycket tryggt och säkert sätt. Serverdriftmiljön uppgraderades till de senaste versionerna och det gjorde också driftsmiljön för virtuella klienter. Detta gjordes med så få störningar som möjligt.

Dessutom konfigurerades klientmiljön funktionsmässigt och nätverksmässigt för access internt och externt från tunna klienter, PC, MAC och surfplattor. För oss känns det tryggt att ha Egloo som IT-partner.

Veolia Transport

Veolia Transport

Uppdrag: Bygga en sekundär katastrofsite.

Resultat: Veolia har en mycket viktig IT-drift som all transport i Veolia Transport är beroende av. Därför är det av största vikt att minimera driftstörningar. Och om detta mot all förmodan inträffar, planerat som oplanerat, är det viktigt att driften kommer igång igen så fort som möjligt.

Egloo fick i uppdrag att designa och implementera VMware-miljön för Veolia Transport, ett uppdrag som bestod av design, planering och implementering. Miljön är till stor del virtualiserad (VMware) och med hjälp av Egloos implementation av VMware Site Recovery Manager har Veolia Transport nu säkrat en minimal nertid vid både planerade och oplanerade driftstörningar.

Nyfiken på fler referenser?

Kontakta oss idag!