08-580 801 30 info@egloo.se

Står du inför ett storageprojekt?

Ta hjälp av vår guide

 

Guide storageprojektVi har samlat de 10 vanligaste diskussionerna, de som vi nästan alltid berör inför ett storageprojekt med våra kunder, i en guide. Vår tanke är att den ska göra dig som ska genomföra ett storageprojekt så bra förberedd som möjligt.

Det är viktigt att vi som arkitekter och vår kund har samma syn på vad vi vill åstadkomma eftersom tidig samsyn ger bättre slutresultat. Vi lär oss kundens förutsättningar, men det hjälper också när kunden förstår en del av våra verktyg. Denna guide kan ge dig stöd på vägen i projektförberedelserna och hjälpa dig uppnå ett bättre resultat.

Guiden består av två delar och är tänkt att ge dig som planerar en lagringskonsolidering viktig förhandsinformation inom de ämnen vi oftast berör hos våra kunder. Helt enkelt en handbok inför planeringen av ditt storageprojekt.

Ladda ner vår storageguide!

Storageprojekt med Egloo

På Egloo arbetar vi med lagringslösningar i stort och i smått och vi ser dussintalet installationer passera oss. Ofta tätt efter ett bra samarbete med våra kunder. Varje gång vi bidrar till en förändring i lagringslösningen tar vi hänsyn till våra kunders nuvarande miljö, deras målbild och den budget som finns.

Vi samarbetar med några av de vassaste leverantörerna av utrustning och vi är högt certifierade inom området för att kunna bidra med hög kompetens och kvalitet i projekten.

Kontakt

Carl GudmundssonCarl Gudmundsson
0735-19 71 12
carl.gudmundsson[a]egloo.se

Partner

NetApp

David Tapper storageguideOm guidens författare David Tapper

David Tapper är systemkonsult och arkitekt med fokus på datalagring på Egloo System AB. Han har arbetat med datalagring och backup sedan 2002 och har under de senaste elva åren varit med om många installationer, implementationer och datamigreringar. David har erfarenhet av projekt i alltifrån små organisationer med affärskritisk IT till globala tjänsteorganisationer.