08-580 801 30 info@egloo.se

Get what you paid for

Optimera ditt datacenter

Optimera datacenterVMware vSphere 5.5 har idag 20 unika funktioner i sin vSphere 5.5 Enterprise Plus-licensering.

Handen på hjärtat. Hur många av ALLA dessa 20 funktioner använder ni verkligen i er produktionsmiljö? Vilka används inte? Och varför är det så?

Datacentret blir allt mer affärskritiskt på före-tagen. Stora datamängder ökar vikten av att designa och bygga ett dynamiskt datacenter som kan tillhandahålla en effektiv IT-miljö.

Genom att utnyttja de funktioner och tjänster som vSphere 5.5 Enterprise Plus-licensering ger tillsammans med server, lagring och nätverk uppnår ni maximal virtualisering och konsolidering i ert datacenter.

Se med andra ord till att ni blir “Cloud Ready” med automation, självbetjäning och en tydlig kostnad kopplat till allt ni gör i er IT-miljö.

Utnyttja värdet av er redan gjorda investering fullt ut

Vi på Egloo erbjuder ett förmånligt paket som ger er möjligheten att på ett kontrollerat och säkert sätt implementera dessa funktioner utifrån VMwares best practices. Vi tar fram ett kundanpassat dokument som beskriver varje funktion och användningsområde för att passa just er verksamhet på bästa möjliga sätt. Så att ni kan dra nytta av allt ni faktiskt betalat för.

Ladda ner vårt VMware-erbjudande!

Det här ingår:

  • Inventering av befintliga licenser
  • Förstudie av befintlig VMware-infrastruktur
  • Sammanställning och förslag till åtgärdslista
  • Presentation av dokumentet samt frågestund
  • Försäljning av hårdvara och licenser

Kontakt

Kenneth SteinholtzKenneth Steinholtz
0735-19 71 14
erbjudande[a]egloo.se

Partners

VMware